Spørsmål & Svar

Kunden spør:
Jeg har har ikke lyst til å betale før jeg har fått møblene levert. Gir Dere kreditt?

Chestefield svarer:

Betaling kan gjøres på 3 ulike måter:

1) Betale varene til vår konto 1080 20 69028 før de sendes til deg med en ekstern speditør.

2.) Avhente varene selv på vårt lager i Vestby, og betale varene kontant ved avhenting.

3) Etterskuddsbetaling, 4 måneders kreditt/HER & NÅ (Santander Bank), koster kun 275 kroner, ingen renter.

Chesterfield Norge AS er et kredittverdig selskap som drives seriøst.   Sjekk gjerne vårt firma og vår vår kredittverdighet gjennom å gå inn på www.proff.no som er en gratis tjeneste med opplysninger fra brønnøysund etc. Du kan derfor risikofritt innbetale forskudd til oss uten å behøve å være redd for å tape dine penger. Dette er dessverre ikke en selvfølge hos alle leverandører i disse tider, så du gjør rett i å være forsiktig.   Mange av våre konkurrenter sliter nå hardt økonomisk og mange leverandører står i dag på konkursens rand som følge av nedgangstidene.

TIPS : Man bør derfor alltid sjekke kredittverdigheten til sin leverandør før man forskuddsbetaler store beløp, uansett bransje.

Vi behandler våre kunder godt. Helt siden Chesterfield Norge AS ble etablert i 2004 og frem til nå har vi aldri fått noen bebreidelse eller dom fra forbrukerrådet i noen sak. Dette er vi meget stolte av. Ikke mange møbelleverandører kan vise til en slik statistikk !
(Naturligvis hjelper det også litt at vi selger verdens mest solide og slitesterke møbler..)
Kunden Spør: Jeg har fått tilbud fra en møbelforhandler på en Captainstol i vinrødt skinn til kun 3990.
 Kan Dere levere like billig?

 

Hei Bjørn
Kr 4500 inklusiv mva for asiatisk billigkopi er billigste alternativ her. Kommer en kopicontainer  fra asia 15 juli med brun og rød Captain stoler med lift tilt og knappet sete.  Våre Engelske Captainstoler er dobbelt så dyre og har slett heltrukket sete og mørk beige kompakthjul som ikke går i stykker.  Asiakopier bruker kun svarte plasthjul som ryker etter 2 år.

Knappet sete er billigere for da får de brukt "skrapskinn" i masse ulike farger som bare overflatelakkeres til rødt og brunt.  Etter noen år blir det mer og mer fargerikt i stolsetet ditt (...)   Skrapskinn selges for en slikk og ingenting. "Billig" betyr at det er spart inn på noe. Mye asiakopier i England om dagen som påstås laget i England.   Lett å avsløre. Sømmer i setet mellom knappene betyr skrapskinn. Naglehoder som henger sammen og hvor kun hver 5 nagle er ekte betyr som regel billigkopi. Så har du dårlig skumgummi, svakere ramme, etc etc etc.. FOr ikke å snakke om hvor upraktisk det er å ha knapper NEDE I SETET. Det er jo KUN ulemper ved å ha knapper i SETET. Etter kun få år vil disse begynne å løsne for di det er så stor belastning på dem. HELE KROPPSTYNGDEN gnir frem og tilbake og utsetter dem for enorm belastning. DERFOR leverer vi alle møbler med slette seter UTEN KNAPPER som standard. Armlener og rygg derimot har ikke disse problemene med knapper, fordi her kommer det ikke belastninger av den arten som setet blir utsatt for. 

HVORFOR selger Dere da billigkopier når dere påstår at de er så dårige, spør kundende oss. Jo det skal jeg fortelle deg:  Vi tar inn slike billigkopier og setter dem ved siden av de Engelske originalene, for at folk kan se ved selvsyn hva de kjøper dersom de går til konkurrenter som selger Asiatiske kopier. Forskjellen på Chesterfield Norge AS og mange andre konkurrenter er at vi forteller ALLE fakta om produktene. Hos oss kan du både Norwegia og muggost. Dersom kunden absolutt vil ha en billigkopi også ETTER at de har fått alle fakta på bordet, da er det jo bedre at vi får det salget enn konkurrenten, ikke sant?  Ring meg gjerne på tel 99221111 hvis du lurer på noe mer.  Håper du føler at du fikk litt hjelp. Ha en fin sommer!--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kunden spør:
Jeg ønsker å bestille 2 stk 3-setere i modellen Woburn Chesterfield, men vet ikke om jeg skal kjøpe fiberinnmat eller kaldskum i putene. Vil det bli stor prisforskjell mellom kaldskum og fiber og har Dere ellers noen kommentarer om Woburn modellen utover de opplysningene som står i nettbutikken?


Chesterfield svarer:
Generelt vil jeg anbefale at du bruker den engelske løsningen med kun 2 store sitteputer i 3 seteren istedet for 3 separate sitteputer.
For det første så sitter det sjelden mer enn 2 personer i en 3 seter, dessuten har det ingen komfortmessig betydning for den som sitter i midten om det skulle bli nødvendig å sitte der. Dessuten er store sitteputer mer stabile og holder seg lettere på plass i sofaen. Man må imidlertid be spesielt om å få denne seteløsningen. Har du plass til det, kan du også velge en 4 seter. Fordelen med en 4 seter er jo dessuten at man får større og bedre liggekomfort dersom man skulle velge å innta den horisontale stillingen etter arbeidstid. Om du velger store eller små sitteputer har ingen prismessig betydning.
Mvh Chesterfield Norge AS

-------------------------------------------------------------------------------
Kunden spør:
Jeg har fått et tilbud på en ny Chesterfieldsalong til bare 20.000 kroner.
Kan Dere matche den prisen?

TIPS: Sjekk om det er sømmer mellom alle knappene. I så fall er dette ikke en ekte Chesterfield.

Vær oppmerksom på at det finnes masse billigkopier fra Kina, Malaysia og Vietnam som er laget av resteskinn som er klippet til firkanter og sydd sammen "lappetepper" som man så setter en knapp i hvert søm-møtepunkt.  Disse smålappene er avfall fra andre møbelfabrikker og har alle regnsbuens farger i utgangspunktet. Deretter legges disse smålappene tett i tett på et langbord før de lakkerer dem vinrøde eller brune. deretter syes "lappeteppet" sammen og trekkes opp på rammen. Deretter settes en knapp i hvert søm-møtepunkt. Det jukses over en lav sko, både med materialer og med hensyn til utførelse. Det eneste som betyr noe er at produktet blir så billig som mulig og at møblene ser pene ut akkurat i salgsøyeblikket. Om noen få år begynner ulike farger å slites og komme frem både her og der... grønn her , gul der og lilla der,  og da blir jo ikke salongen så billig allikevel.

Ekte Engelskproduserte Chesterfieldmøbeler kan ikke konkurrere på pris med slike mindreverdige produkter.
Våre priser skal til enhver tid utkonkurrere alle andre tilbydere på markedet. Gjør de ikke det, senker vi prisene til de gjør det. Vår prisgaranti gir kunden den tryggheten han behøver for å vite at han ikke har betalt for mye for møblene i forhold til andre aktører. Dersom noen i markedet har lavere pris enn oss, da stoler vi på at dere, våre trofaste kunder, ringer oss og tipser oss. Kunden som tipser oss får 1000 kroner ekstra i rabatt, for å ha hjulpet oss med fortsatt å være aller billigst i markedet.
mvh Chesterfield Norge AS

----------------------------------------------------------------------------------

Kunden spør:
Jeg MÅ få vite eksakt hvilken dag varene ankommer til meg i Bodø.
Det tar jo ikke mere enn en dag oppover til Bodø hvis traileren kjører i ett.  Vi drar ikke før sent på kvelden den 22 desember så det har vært best om vi fikk den da.Kan du ordne med mobil.nr til sjåføren som skal kjøre? Det kan du sikkert ordne hos fraktselskapet. Du kan gjerne ham gi mitt nummer slik at han kan ringe meg å underrette hvor han er i verden.Det er jo store verdier det er snakk om så vi vil ikke det skal komme bort. Har opplevd det tidligere. Det var ikke bare bare å få det oppklart, refundert.Vi ønsker denne gangen å forsikre oss om at det ikke har tilstøtt møblene noe underveis.Har du noe kontakt med fraktselskapet som frakter møblene nordover og vet om den kjører samme dag?  

Chesterfield Svarer:
Beklager, men det er ikke fysisk mulig for oss å ha full oversikt på hvor våre speditører har sine biler til enhver tid.
Det er derfor best at vi sender varene umiddelbart og når varene lander på din nærmeste terminal, da vil du bli kontaktet av dem for å avtale tidspunkt for levering. Du behøver heller ikke være urolig for at varene skal komme bort underveis, da Chesterfield Norge AS er ansvarlig for varene helt til du undertegner fraktbrevet på at du fysisk har mottatt varene.
Du har intet økonomisk ansvar for møblene under selve transporten.  
Reis på ferie med god samvittighet og uten å uroe deg for transportmessige detaljer. Når du kommer hjem er møblene ankommet din nærmeste terminal og kun noen få minutter unna deg. Vi skriver ditt telefonnummer på fraktbrevet med beskjed til speditøren om å ringe deg for å avtale tid for mottak av møblene.

Sjekk alltid møblene før du signerer på fraktbrevet. Dersom det mot formodning skulle være transportskader , så skriver du dette på fraktbrevet før du underskriver på dette. Det er vanligvis lett å se om det er oppstått transportskader på møblene fordi emballasjen nødvendigvis også må ha blitt skadet dersom møblene innenfor skal kunne bli skadet. Dersom du oppdager hull eller rifter i emballasjen må du alltid sjekke om dette har medført skader på møblene innenfor. Sjåføren må finne seg i å vente til du har sjekket og konstatert om det er skader på møblene eller ikke. Det er viktig at melding om evt transportskader skrives på selve fraktbrevet, slik at Speditøren ikke kan hevde i ettertid at det er du selv som må ha påført skaden når du selv bar møblene inn i huset.

(Sjåføren er ikke pliktig til å bære møblene inn i ditt hus. Hans oppgave er kun å levere møblene til din bolig, ikke å bære dem inn. Det er derfor nødvendig at du selv sørger for å skaffe hjelp til å bære møblene på plass i stuen.)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kunden spør:
Jeg har arvet en lekker brun Chesterfield-salong etter mine besteforeldre, men ønsker å kjøpe en ekstra stol i samme stil. Salongen er over 50 år gammel og jeg vet ikke hva denne Chesterfieldmodellen heter. Kan Dere hjelpe meg å få tak i en stol i samme modell og farge slik at den matcher de andre møblene?

Chesterfield svarer:
Send oss et bilde på mail.
Det har vært produsert et enormt antall Chesterfield-varianter opp gjennom tidene. Hvis du ikke finner den samme modellen avbildet i vår nettbutikk, anbefaler vi at du istedet velger en høyrygget ørelappstol som matcher i farge. En slik ny stol uansett passe inn i gruppen. Klikk deg inn på "Farger & matrialer" i menyen og finn den hudfarge du tror kan passe best til den gruppen du har arvet. Det er usannsynlig at vi klarer å levere eksakt den samme fargenyansen som dine besteforeldre kjøpte for 50 år siden, men vi skal gjøre vårt aller beste. Oksehuden vil naturligvis se mye nyere ut enn resten av salongen inntil Dere får brukt den i noen år.Deretter kikker du på bena og noterer deg hvilken trefarge du ønsker. Tradisjonelt har mahognyfargen vært standard, men det kan tenkes at dine besteforeldre har kjøpt gruppen med en annen trefarge. Valgmulighetene finner du under menyen "Farger & Matrialer". Til slutt vil jeg minne om at det er viktig å vedlikeholde hudmøbler regelmessig. Siden denne Chesterfielden har oppnådd en såpass anseelig alder, antar jeg at dine besteforeldre har vedlikeholdt og smurt møblene ofte. Klikk deg inn på "Vedlikehold" og få mer info om dette her.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kunden spør:
Jeg har lagt merke til at Dere bruker betegnelsen vinrød og "red antique" litt annenhver gang. Snakker Dere om samme fargen eller er dette forskjellige farger?

Chesterfield svarer:
Kjært barn har mange navn: rød vinrød okseblod bordeux red rødbrun etc.. Det er en interne tallkoder som avgjør fargenyansene, men de vil ikke Chesterfield avsløre.
Uansett kallenavn så er Chesterfields offisielle navn på denne fargen/huden "RED ANTIQUE RUBOFF LEATHER". "red antique ruboff superior leather". Fargen skal teoretisk være identisk med den fargen som er angitt under menyvalget "farger & matrialer" på vår hjemmesiden, men ta høyde for litt digitale forvrengninger.
"UK" betyr at den er produsert i England.

-------------------------------------------------------------------------------

 

Kunden spør:
Jeg har nå mottatt salongen, men når vi pakket den ut oppdager vi at seteputene er nokså "oppblåste" og runde og vil ikke ligge ordentlig i sofaen.  Dette må da være helt galt ?

Chesterfield svarer:
Det er fordi du har kjøpt en salong med fiberinnmat, og fordi ingen har sittet der enda.
Fiberinnmaten har erstattet gåsedun som ble brukt i riktig gamle dager, men har ikke de samme ulempene. Med fiberinnmat slipper du å vende putene og slå og banke opp putene etter bruk, slik du måtte gjøre det med gåseduninnmaten. Når en salong med fiberinnmat er ny, sveller putene abnormt opp pga at fiberen er ny og ikke har "gått seg til". Til tider kan putene være relativt runde før de de har vært i bruk i en periode. Dersom du synes det er slitsomt med denne "innsittingsperioden", så kan jeg gi deg et godt tips: Ta ut sitteputen fra sofaen og legg den på gulvet.
Deretter tar du av deg skoene og trår aktivt på putene inntill du har massert fiberen ned på et akseptabelt nivå. Normalt bruker man ca 5 minutter på hver pute med denne metoden. Du har altså ca en halvtime med trim foran deg dersom du har kjøpt en 3+2+1 sittegruppe... Dersom man velger åkke gjøre som beskrevet ovenfor, men bare sitte til putene, kan det ta både 2 og 3 måneder før man sitter perfekt i sofaen.

VIKTIG!!! Når du tråkker på putene, unngå å tråkke på de fremre 20 centimetrene foran på sitteputen. Det er fordi man normalt ønsker å ha litt ekstra støtte under kne-hasene for å oppnå maksimal komfort. Etthvert som sofaen blir brukt vil du oppdage at den tilpasser seg kroppen perfekt. Jo eldre din Chesterfield blir jo mer behagelig blir den.
Noen kunder klager imidlertid over at det synes godt at noen har sittet i sofaen, fordi putene i en fiberfillsofa ikke "reiser seg" igjen etter bruk på samme måte som en kaldskumspute. Dette er er imidlertid noe av sjarmen og noe man bare må akseptere.
Man kan evt. bestille påfyll av mer fiber dersom kunden etter noen tid skulle oppleve setet for "nedsittet".og det er svært enkelt for kunden å etterfylle fiber selv.
Den orginale fiberinnmaten som fulgte med salongen når den var ny, var innsydd i et "nonwowen" stoff-hylster, men det er ikke nødvendig å skjære opp dette innvendige hylsteret ved en etterfylling. Man åpner bare glidelåsen på putens underside/bakside og legger helt enkelt det nye lageret med fiber jevnt utover på undersiden av den som ligger der fra før.
Fiberinnmat kan KUN leveres på ENGELSKPRODUSERTE Chesterfields. Se etter betegnelsen "UK" (United Kingdom). Med kaldskum-innmat er sitteputene helt A4 og alltid helt slette. Imidlertid vil du aldri få den samme høye sittekomforten som du får i en salong med fiberinnmat.

----------------------------------------------------------------------------------------


Buy Your Chesterfield from Chesterfield.

Do not settle for anything less..

Worldwide Shipping

We can ship our chesterfields anywhere in the world using specialist furniture couriers, all our chesterfield sofas are packed well for export

and handled professionally at all stages of shipment. Our sales team will advise on exact delivery costs when your order is confirmed.

Free UK Shipping*

*mainland UK only, also excludes highlands of Scotland and some remote areas of Wales.

Why should I buy from Chesterfield Norway AS?

As an authorized seller of Chesterfield sofas and chairs you can expect the best British made goods and customer service that is second to none.

Is what I see on your site the whole range of furniture you offer?

No, we can make any sofa to your own specification, contact our sales team to discuss your ideas.

What about the delivery process?

A. We can deliver your chesterfield worldwide. We have exported to over 100 countries and handle all the export documentation and liaise directly with overseas shippers and agents, the export process is very simple and stress free.

UK deliveries are undertaken by specialised furniture delivery companies offering a 'white glove' service. Our sofas are hand made to order and as such may take up to 6 weeks to manufacture. Special clearance items, ex display or showroom items are often available from stock, enabling much quicker delivery times. You will be given an estimated delivery date at time of order.

How can I protect and clean my furniture?

Our Chesterfields are easy to keep clean. Usually a wipe down with a damp cloth is all that is needed to keep your chesterfield looking great. We also offer a leather cleaning kit available here.

What other finishes or leather colours are available?

Our chesterfield sofas come in a wide range of leather or velvet, click "FARGER OG MATERIALER" to see our wide range of colours.

Can I supply my own fabric?

We are happy to work with any fabric or leather that you can supply. We would, however, initially advise on the suitability of any fabric/leather and work with you to ensure a pleasing result.

Are you able to customize furniture?

As we manufacture all of our furniture ourselves, we are able to offer a bespoke, made to measure service on all new items. We can make any chair or sofa, lower, higher, longer, deeper, firmer or softer. In fact if you have any special requirements we will be happy to quote you.

How do you keep your prices low?

We sell direct to the end user, cutting out the middle men as much as possible. Selling on a large scale enables us to produce and deliver on better economic terms. Our policy is to offer superior quality products and services for the best possible price.

How can I get a sample of leather?

You can contact any of our sales representatives and they will be happy to send out a sample of leather or fabric. Alternatively you can visit any of our showrooms where you will see a massive selection of leather and fabrics.

How can I order?

Just call us on +47 64 95 55 55 or email our sales department on post@chesterfield.no , or visit our showroom only 25 minutes from Oslo.

What kind of discounts do you have?

We offer discounts to re-sellers, trade clients and other institutions.

Please contact our sales staff for more info and discount structures.
e-mail:
post@chesterfield.no


Buy Your Chesterfield from Chesterfield.

Do not settle for anything less..

Chesterfield Norge ASOm ossNettstedskart