Betaling

Bank-account: 1080 20 69028

IBAN-CODE: NO1110802069028 , SWIFT/BIC: SPTRNO22
Bank: Rygge Vaaler SpareBank ,
Bank-adress: PB 130, 1501 Moss, Norway, Bank-Phone: +47 915 05700                                    Frigjørende betaling kan gjøres på 3 ulike måter:

INNBETALING AV 10% DEPOSITUM VED BESTILLING

Bestiller du møbler som ikke er standard lagervare, må du gi aktivt uttrykk for at møblene skal settes i produksjon.(Jfr§16 i angrefristloven.) For å eliminere uoverveide og uforpliktende impulskjøp, skal kunden derfor innbetale et depositum på min. 10% av brutto ordreverdi. Innbetalingen skal ansees som kundens fullmakt til at leverandøren umiddelbart kan sette møblene i produksjon.

Kunden får ved bestilling en ordrebekreftelse.( Husk å merke innbetalingen med samme navn som i ordrebekreftelsen.)
Først når varene fysisk har ankommet lager, blir FAKTURA utstedt. (Det utstedes kun EN faktura)
Husk å trekke fra depositumsbeløpet når du betaler fakturaen.

Frigjørende betaling kan gjøres på 3 ulike måter:

1.) KONTANT.

Avhente varene selv på Chesterfield`s lager i Hølen/Vestby, og betale varene kontant ved avhenting.
I tillegg til kontanter, godtar vi BANKREMISSE utstedt av norske banker.

Du kan overføre via din nettbank dersom du har med KODELESER FOR NETTBANK til vårt utsalgs-sted i Hølen. Vi har ikke bankterminal og kan derfor ikke ta kredittkort eller BANKAXEPT/VISA.

Man kan ikke betale kontant til sjåføren som kjører ut møblene dersom disse sendes med en ekstern transportør. Dette er en streng policy vi er pålagt for å unngå økonomisk tap i forbindelse med betaling av varene. En nødvendighet for å kunne holde lave priser.

2.) FORSKUDDSBETALING

Betaling må være INNKOMMET fysisk til vår konto 1080 20 69028 , før vi kan utlevere varene til ekstern transportør/speditør. Husk at betalingsoverføring mellom banker kan ta noen dager. (Postbanken bruker lengst tid på en betalings-overføring, opptil en hel uke..)

Vær nøye med å skrive Faktura eller Ordrenummeret på innbetalingen, slik at vi kan identifisere din innbetaling raskt og unngå forsinkelser.


3) Betalingsutsettelse gjennom en 4 måneders kreditt gjennom GE-Capital Bank, koster kun 275 kroner, ingen renter. Betalingsutsettelse må avtales i GOD TID på forhånd og søknadskjema om kreditt må være innvilget av GE-MONEY-BANK før varene utleveres.
Ring oss så fyller vi ut søknaden sammen med deg slik at alt blir korrekt.
Du kan søke og få innvilget kreditt uten at du er nødt til å benytte deg av denne.
Dersom du ikke benytter kreditten betaler du heller ingenting.

 

 

Chesterfield Norge ASOm ossNettstedskart