Chesterfield Bue-sofa

Chesterfield Norge AS anbefaler å bruke seteputer, ikke polstring med knapper i setene. Dette både pga øket levetid og også pga praktiske hensyn.
Det finnes også en 90`VINKEL løsning som utnytter gulvplassen bedre. Se mer info under "William Blake Chesterfield Vinkelsofa"

Chesterfield hjørnebue leveres i alle tenkelige kombinasjoner.
Hjørnebuen er ikke vendbar, og De må derfor være nøye med å bestille den riktig vei.
Når man skal beskrive en hjørnebue-kombinasjon, står man på gulvet med ansiktet mot salongen og leser salongen fra venstre mot høyre. .
Ønsker man for eksempel å bestille en 2 seter til venstre, en hjørnedel i midten (H) og en 3 seter til høyre, så skriver man 2+H+3.
Modellen som er utstilt på bildet ovenfor er derimot en 3+H+2
Det er avgjørede viktig at kunden har beskrevet kombinasjonen korrekt ved bestilling, da slike bestillinger alltid er spesialordrer som er bindende når de først er satt i produksjon.

Man kan også gå et skritt videre og koble enda en hjørnedel til buen slik at man får en U-løsning. Kombinasjonene blir da uendelig mange og det er kun fantasien som her setter grenser. Man kan med fordel bruke doble setebredder i Chesterfield flersetere, hvis mulig. Dersom man i tillegg benytter fiberfill innmat i seteputene får man også et mer mykt preg over salongen da seteputene ikke fremtrer så kvadratiske som med kaldskum-innmat, slik buene her er vist med på disse bildene.

Du kan i tillegg utvide lengden i etapper på 15 cm i steget i det uendelige inntil du når den ønskede lengden. På den måten kan man tilpasse lengden på Chesterfielden slik at den passer med målene i det rommet den skal plasseres. Hos Chesterfield har du dermed en unik mulighet for å kunne skreddersy salongen spesielt til rommet der de skal plasseres.

Be om pris-tilbud på den størrelsen som passer inn i DIN stue.

1 standard armlene-bredde: 30 cm
1 standard sete-bredde: 48 cm (Det leveres også andre setebredder)
1 standard bue-del-bredde : 112 cm

Chesterfield Norge ASOm ossNettstedskart